Vi är MPQ!

MPQ Consulting är ett konsultbolag som grundades 2012 och har sitt säte i Halmstad. Vi erbjuder en unik mix av affärsutveckling och programmering. Det gör att vi kan erbjuda specialkompetens och helhetslösningar.


Vi som jobbar här

Magnus

VD/Utvecklare


Per

Projektledare/Utvecklare


Amadeusz

Utvecklare


David

Utvecklare

Christer

Affärsutvecklare


Erik

Affärsutvecklare


Mats

Utvecklare


Eva

Säljkonsult

Joachim

Projektledare
Programmering

Vi har stor erfarenhet från många olika typer av programmering, både i små och stora projekt. Vi utvecklar den lösning som ni behöver, antingen som del i er organisation eller som fristående enhet.

Affärsutveckling

Vi hjälper er att utveckla er organisations affärsdrivande verksamhet och dess processer. Försäljning, ledarskap, ekonomi, projektledning, utbildning, konceptutveckling. För oss är affärsutveckling allt som gör ditt företag starkare.

Produktägare

Har du produkter som inte ingår i din kärnverksamhet eller som du inte har resurser underhålla. Vi hjälper dig genom ta ett fullt produktägarskap där vi lyfter ut dina problem och levererar en färdig lösning.

Test

Ju tidigare ett fel hittas desto mindre kostar det att åtgärda. Vi kan erbjuda allt från temporära testresurser via experter på mjukvarutest till helhetslösningar med utlokaliserade testcenter.

Hur vi arbetar.

Vi arbetar med en unik projektmodell .